Павло Прилучний і Любов Аксьонова: в Новий рік з новим романом, і неважливо, що вона заміжня

Зірка найпопулярніших російських серіалів останніх років, молода актриса Любов Аксенова поділилася фото, яке викликало шквал емоцій у шанувальників.

Любов Аксьонова, що стала знаменитою завдяки численним ролям в популярних молодіжних і кримінальних серіалах, в своєму Інстаграмі опублікувала фото. на якому вона в обнімочку зі скандальним колегою Павлом Прилучний.

Нове фото Аксьонової і Прилучний
Нове фото Аксьонової і Прилучного

Шанувальники цієї пари відразу ж розділилися на два табори – одні обурені, як це вони собі дозволяють такі фото постити, інші раді знову бачити їх разом. А передісторія така.

Любов і Павло разом знімалися в декількох серіалах – в 2010 в “Закритій школі”, в 2016 році в “Колишніх” і “Мажор”. У 2010 році також партнером на майданчику була Агата Муцієнеце, з якою Прилучний грав закохану пару. Але в реальному житті він став упадати за двома дівчатами відразу – і Агатою, і Любов’ю.

Любов Аксьонова
Любов Аксьонова

Врешті-решт він вибрав Агату і одружився на ній в 2011 році. Любов не раз потім дякувала йому за такий прикрий тоді крок, а після скандального розлучення з Муцієнеце в 2020 році привселюдно заявила, що вона могла тепер страждати як Агата, але доля вберегла її.

Сама Любов вийшла заміж в 2013 році і до цих пір щаслива в шлюбі, в цьому році вони з чоловіком Павлом оновили свої клятви на Гоа.

Любов Аксьонова з чоловіком на Гоа
Любов Аксьонова з чоловіком на Гоа

А привід був, так як після оформлення розлучення Прилучний знову став приставати до Аксьонової, що викликало лавину пліток, аж до того, що вони живуть разом, а Павло своїм двом дітям – Тимофію і Мії представив Любу як їх майбутню маму.

Чутки підігріли і численні сцени близькості, які акторам довелося грати в нових фільмах.

Любовні сцени між Прилучний і Аксьонової
Любовні сцени між Прилучний і Аксьонової

Нове фото акторів тому і викликала хвилювання шанувальників. І все відзначили, що в Прилучний явно є проблеми з алкоголем – виглядає він вкрай поганенько.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.