Екс-віагрянка Надія Мейхер вперше показала свою маму, яка з Італії приїхала на Новий рік

Зараз Надія Мейхер - не тільки популярна і талановита співачка, але і еталон жіночої краси в середовищі вітчизняного шоу-бізнесу. Хто допоміг їй добитися такого успіху?

Сильна характером і вокальними даними дівчина домоглася своїх успіхів завдяки природній завзятості, а не протекторату зіркових продюсерів. Але в її житті все-таки є людина, яка підтримувала на весь творчий шлях під час труднощів і падінь. Цією людиною для Надії стала її мама, Галина Анатоліївна.

Жінка не тільки роздивилася у дочки музичний слух і розвивала її задатки, а й зуміла поставити на ноги дівчинку без фінансів чоловіка – батько Наді виявився п’яницею, так що незабаром після весілля Галині довелося повернутися жити до своїх батьків. Грошей у сім’ї тоді не вистачало, і мама взяла важке рішення виїхати на заробітки. Навіть незважаючи на довгі розлуки, між близькими людьми завжди зберігалися найтепліші стосунки – свої перші гонорари Надя направила якраз мамі в якості подяки, а пізніше попросила її зовсім повернутися на батьківщину. На той момент необхідності жити в різних країнах вже не було. Але жінка освоїлася за кордоном – вона вирішила залишитися в Італії, а до зоряної дочки приїжджати не тільки з особливого приводу – порадіти або просто так.

Надія Мейхер в дитинстві з мамою
Надія Мейхер в дитинстві з мамою

Коли Мейхер пішла з найяскравішого проекту свого життя – колективу «ВІА Гра» – Галині Анатоліївні раптом довелося переїжджати до неї, щоб познайомитися з онуком Ігорем. Вихід Надії з числа солісток був викликаний саме несподіваною вагітністю від таємного залицяльника. Але коли співачка вийшла з декрету, її мама повернулася до Європи і прилітала знову вже тільки на весілля Мейхер з Михайлом Уржумцевим, від якого вона згодом народила двох дочок. Шлюб не склався, і Галина Анатоліївна була першою людиною, який прийняв вибір дочки піти від чоловіка, коли разом жити виявилося занадто важко.

Надія Мейхер з мамою на сцені заспівали разом
Надія Мейхер з мамою на сцені заспівали разом

Мейхер користується кожною можливістю поліпшити мамине життя – вона оплачує їй кращі відпустки, запрошує в Україну на світські заходи і навіть прилучила до одного зі своїх виступів. Галина Анатоліївна, яка в молодості і сама займалася бальними танцями, в такі моменти згадує і свої виходи на сцену. Так що міцний зв’язок між родичками помітна неозброєним оком – вони щиро прив’язані один до одного, незважаючи на кілометри між країнами.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.