Настя Каменських вагітна від Потапа: 4 фотодокази, після яких всі сумніви відпадуть

Про те, що співачка Настя Каменських вагітна від Потапа подейкують ще з часів їхнього одруження.

Настя Каменських вагітна? Це питання не дає спокою шанувальникам співачки після звістки про весілля Насті і Потапа. Самі ж артисти всіляко провокують і підігрівають чутки про можливе поповнення в сімействі. У Інстаграм-блогах зоряної пари можна знайти безліч неоднозначних фотографій, на яких здається, що Каменських вагітна.

Наприклад, це фото викликало справжній ажіотаж в Мережі, адже здається, що Потап спеціально прикриває живіт коханої, щоб він не потрапив в кадр.

А на іншому літньому фото, де Каменських наділа кремове плаття вільного крою, в якому чітко видно кругленький живіт. Коментатори сміливо заявили під знімком – Каменських вагітна від Потапа.

Одне з недавніх фото Каменських також викликало бурю обговорень. Крім того, що на знімку чітко видно далеко не плоский живіт Каменських, вона ще й виглядає блідою і змученою. Шанувальники припустили, що Каменських може мучити токсикоз через вагітність.

Навіть на останніх фото з Нового року прихильники зуміли запідозрити Каменських в вагітності. Адже артистка обрала сукню вільного крою, яке добре приховало форми співачки.

Варто відзначити, що сама Настя Каменських запевняє, що коли вона й справді буде чекати дитину, то приховувати це не має наміру. Але як скоро це станеться – вона і сама не знає. А шанувальники зіркової пари настільки бажають, щоб у улюблених артистів нарешті народився первісток, що намагаються знайти на фотографіях докази того, що Настя Каменських вагітна від Потапа.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.