Невістка Оксани Марченко похвалилася розкішною обручкою від чоловіка-спадкоємця мільйонів: “Люблю”

Молода невістка Оксани Марченко Катерина після пишного весілля зі старшим сином телеведучої привертає особливу увагу публіки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті — модель, фотограф, візажист і блогер в одній особі. У себе в Instagram дівчина регулярно публікує нові фото і відео, а одруження зі спадкоємцем мільйонів істотно збільшило її аудиторію в соціальних мережах.

Екатерина и Богдан
Катерина і Богдан

Катерина намагається не світити в подробицями сімейного життя, тим не менш, вона знає як порадувати шанувальників. На цей раз в її Insta-стрічці з’явився кадр зі свіжої фотосесії, на якому вона позує в елегантному бежевому платті в горошок з пишною зачіскою та ніжним макіяжем.

“Я дихаю — і, значить, я люблю! Я люблю — і, значить, я живу!”, — написала героїня статті в пості.

Катя володіє досить яскравою зовнішністю, тому її знімки збирають безліч відміток “Подобається”. Ще складно не помітити розкішні каблучки на безіменному пальці дівчини — одне з них з заручин з чималим діамантом, друге ж обручка.

Варто відзначити, що як би злостивцям не хотілося, але стосунки у екс-ведучої вокального шоу “Х-Фактор” з невісткою склалися чудові.

Марченко с невесткой
Марченко з невісткою

Сама Оксана вже давно одружена з народним депутатом Віктором Медведчуком. Пара виховує двох дітей — Богдана і Дарину, проте сина теледіва народила не від політика, а від першого чоловіка Юрія Коржа. Незважаючи на це, Віктор відноситься до пасинка як до рідного, що доводить розкішний весільний банкет, який вони з Марченко влаштували для молодих.

Свадьба Богдана и Екатерины
Весілля Богдана та Катерини

Новоспечене подружжя розважали Олег Винник, група “Время и Стекло”, Макс Барських, Світлана Лобода і, звичайно ж, Вєрка Сердючка. Ведучим торжества був популярний шоумен Григорій Решетник.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.