66-річна Любов Успенська в обтягуючому костюмі здивувала шанувальників нездоровою худорбою: “Висохла зовсім “

За останні кілька років зірка шансону Любов Успенська дуже змінилася.

Співачку часто критикують за зловживання пластичними операціями і уколами краси. Дійсно, неозброєним оком видно, що артистка неодноразово робила підтяжку обличчя, збільшувала губи і користувалася іншими процедурами, щоб здаватися молодше свого віку. Крім того, незважаючи на свій вік, Успенська демонструє форми при першій-ліпшій можливості, вибираючи для виходу в світ і для виступів досить сміливі наряди.

Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання
Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання

Звичайно, багато хто засуджує артистку, але ще більше людей захоплені зовнішнім виглядом Любові в 66 років.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Любов Успенська опублікувала свіже фото, на якому позувала в облягаючому, блискучому чорному костюмі. Її волосся було зібране, а образ доповнив яскравий макіяж. Облягаючий костюм підкреслив схудлий фігуру артистки, а сама Любов виглядала дуже молодо на знімку.

У підписі до фотографії 66-річна співачка повідомила, що вже готова до трудових буднів і готує для своїх шанувальників нові пісні.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати новий знімок. Хтось запідозрив Успенську в фотошопі, а хтось просто захопився її зовнішнім виглядом. «Успенська, ви як дівчинка!», «Струнка, Молода, Красива», «Вона тільки морквину гризе, щось висохла зовсім», «Тільки одна я бачу кривої фотошоп?», «Ой ну прям дівчинка, ось молодець», «Як завжди шикарна» – коментують користувачі Мережі.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.