Колишня дружина Павлика вперше заговорила після новини про вагітність Катерини Репяховой

Співак Віктор Павлік уже чекає чергову дитину від чергової дружини. І всі три попередні Каті Реп'яховій співчувають. Просто 2 перші вже не хочуть його згадувати...

Незадовго після смерті сина Павла український співак Віктор Павлик пішов від колишньої дружини до нової коханої – обраницею чоловіка стала Катерина Реп’яхова, його помічниця і концертний директор. Зараз же стало відомо про вагітність дівчини, яка вже в середині 2021 року має подарувати артисту малюка.

У той же час, третя дружина Павлика, Лариса Созаева, не поспішає вітати Реп’яхову і «співчуває» їй в соціальних мережах – її життя з Віктором склалася несолодко.

Лора Созаева і Віктор Павлик з сином Павлікос на виписці з пологового будинку
Лора Созаева і Віктор Павлик з сином Павликом на виписці з пологового будинку

Так на сторінці в Фейсбуці Лариса поділилася з підписчиками цікавим спостереженням – сюжет фільму «Дружина», випущеного в 2017 році, аж надто нагадує їй досвід співжиття з Павликом. Мовляв, історія їх спільного побуту могла б стати сюжетом аналогічного фільму, може навіть більше «жорсткого». У коментарях жінки стали розпитувати Созаеву, чи дійсно між ними з колишнім чоловіком були такі труднощі, і навіщо вона терпіла його цілих двадцять п’ять років.

Віктор Павлик з сином
Віктор Павлик з сином

Відповідь Лариси виявився сентиментальною – заради сина, який трагічно загинув в серпні 2020 роки від онкології. Після того, як пара дізналася про хворобу Павла, їм довелося домовитися про перемир’я, щоб підтримати хлопця і не створювати нових приводів для переживань. Він дуже радів, що йому вдалося «возз’єднати сім’ю», нехай стан ставало все важче. Так подружжя протрималися разом до того, як юнак помер, а потім вирішили розійтися, щоб не нагадувати один одному про трагедію. Конфлікти вони постаралися залишити позаду.

А тепер Лариса Созаева рада, що у Каті Реп’яхової буде дитина – можливо вже тепер Віктор стане більш  розсудливим.

Віктор Палик з Катею Реп'яховому
Віктор Палик з Катею Реп’яховою

А перші дві дружини взагалі залишилися в невідомості, хоча, як пишуть ЗМІ, що у нього є ще один син, але та сім’я не хоче з батьком спілкуватися взагалі. А ще є дочка Христина.

Якщо згадати біографію Віктора Павлика – то він ще той ловелас. За плечима у артиста три офіційні шлюби і п’ятеро дітей. Вперше він одружився в 18 років на дівчині Ліді, яка незабаром народила йому сина Олександра. Але цей шлюб довго не протримався. Новою дружиною Павлика стала Світлана, яка подарувала йому доньку Христину. Але і цей шлюб дав тріщину зразу післ народження дитини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.