Молода мама Джамала у вільному вбранні ховає живіт і мріє про майбутнє – невже знову вагітна?

37-річна кримськотатарська співачка Джамала зараз виховує двох синів і як кожна мама турбується про їхнє майбутнє.

Минулий 2020 рік був для співачки, як і для всіх, досить непростим, але одночасно і щасливим. 19 червня у неї і чоловіка Бекіра Сулейманова народився другий син, якого назвали Селім-Гірай. Старшому братикові Еміру-Рахману на той час виповнилося 2 рочки.

Через пандемію і карантин артисти позбулися виступів, але Джамала знайшла можливість і влаштувала великий сольний концерт під відкритим небом – в Ботанічному саду Києва. І це через три місяці після народження малюка!

Концерт Джамали в Ботанічному саду
Концерт Джамали в Ботанічному саду

Крім того, молода мама не побоялася з малюками виїхати на відпочинок за кордон – перший раз в Туреччину, другий – в Єгипет. Вони з чоловіком вибрали тихі віддалені курортні місця і отримали масу задоволення від теплого моря в розпал зими.

А зараз Джамала, як і всі, будує плани на 2021 рік і мріє, що зробить в першу чергу, коли вся ця історія з пандемією закінчиться. Співачка виставила милі фото, на яких вона постала в яскраво-червоній сукні з мілкими квіточками, просторому пуховику теракотового кольору і модних грубих черевиках.

фото Джамали
фото Джамали

Своїх підписчиків вона запитала, що вони будуть робити в першу чергу, коли карантин закінчиться.

 ""

І тут же сама відповіла, чого їй найбільше хочеться:

 ""

Шанувальники співачки активно стали ділитися своїми мріями і планами, у більшості вони зводяться до того, щоб це все скоріше закінчилося і була можливість дихати на повні груди і їздити, куди заманеться.

Джамала
Джамала

Крім того, багато хто відзначив, як чудово і молодо виглядає співачка – материнство їй до лиця.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.