52-річна Надія Матвєєва похвалилася стрункою фігурою в рожевій сукні в обтяжку: молода не по роках

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва захопила шанувальників ніжним образом в рожевій сукні, яка підкреслила всі достоїнства її фігури.

Багато телеглядачів знають Надію як ведучу корисних телешоу “Все буде добре” і “Все буде смачно”. Як би прихильникам не хотілося, але у 2018 році ці проекти закрилися, оскільки зжили себе. Як розповідали представники СТБ, вся справа в тому, що в рамках ефірів були порушені вже всі можливі поради і теми, але ж глядачі завжди чекають чогось нового.

Все буде добре с Надеждой Матвеевой
Все буде добре з Надією Матвєєвою

Незважаючи на це, Матвєєва з блакитних екранів не пропала. Зараз вона разом з Григорієм Решетником веде шоу “Неймовірна правда про зірок”, а також підтримує зв’язок зі своїми фанатами в соціальних мережах.

Надежда Матвеева является примером для многих женщин
Надія Матвєєва є прикладом для багатьох жінок

Так, на Інстаграм Надії Матвєєвої підписані вже більше півмільйона людей, яких вона регулярно радує новими фото і відео. На цей раз в її Insta-стрічці з’явився літній знімок в полі французького Провансу на тлі красивого хмарного неба.

Теледіва позує в ніжно-рожевій сукні в підлогу з розкльошеною спідницею і обтягуючим верхом, що акцентує увагу на стрункій талії зірки. В руках вона тримає солом’яний капелюшок, а її волосся звично укладене хвилями.

“Дуже гарне небо, правда?”, — підписала знімок Надія.

Підписники просто не могли пройти повз і обсипали героїню статтю безліччю компліментів, відмітивши її неперевершений образ:

  • “Який колір і пейзаж, але ви ще краще”;
  • “Красуня”;
  • “Ви у красивому сарафані затьмарили небо”.
  • “Так гармонійно!”;
  • “Ви дуже жіночна”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.