Тепер в леопардовому: дружина Потапа Настя Каменських блиснула пишною фігурою в новому купальнику

Дружина Потапа Настя Каменських продовжує викликати заздрість у злостивців новими фото з райського відпочинку на Мальдівах.

NK сміливо можна назвати Insta-блогером, причому досить успішним. На Інстаграм Насті Каменських підписані вже більше 5 мільйонів людей і всіх їх вона щодня радує свіжими публікаціями. Шанувальники, в свою чергу, обсипають зірку безліччю компліментів і відміток “Подобається”, хоча порцію критики вона отримує завжди.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз артистка похвалилася черговим купальником, яких у її валізі не злічити. Судячи з минулих постів Насті, кожний ранок у відпустці вона зустрічає в різних купальних нарядах.

Мальдівські купальники Насті Каменських
Мальдівські купальники Насті Каменських

Перед камерою дружина Потапа позує в купальнику леопардового візерунку, волосся Каменських вирішила розпустити. Не буде перебільшенням сказати, що новорічні свята ніяк не позначилися на фігурі знаменитості.

“Кожен новий день — це день, якого ви ніколи раніше не бачили. Насолоджуйтеся кожною його миттю”, — написала вона.

Реакція користувачів мережі на публікацію виконавиці виявилася неоднозначною — одні залишилися в захваті від форм Насті, інші ж засудили її за любов до настільки сміливих фото. Крім того, не обійшлося без порад обзавестися потомством:

  • “Шикарна жінка”;
  • “Ви дуже гарна”;
  • “А ще вище можна труси натягнути?”;
  • “Далеко не худенька. Скільки можна показувати свої тілеса? Вже всі забули, що співаєте”;
  • “Може краще дитину завести? Нудно вам…”;
  • “Пора про дітей подумати! А в творчості що нового?”.
Комментарии под фото Каменских
Коментарі під фото Каменських

Каменських не звикати до хейтерів, адже протягом усього творчого шляху у неї їх було більш ніж достатньо. Втім, шанувальників у неї набагато більше, які завжди перекривають весь негатив від злостивців.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.