Оголилася і розчепірилася: гаряча Оля Полякова нічого не приховує – сором пропав

Як пам'ятають фанати "королеви ночі ", вона настільки зухвала і без комплексів, що може зняти на пляжі навіть труси, і так позувати для фото.

Таке вже не раз було. А зараз співачка полетіла з дочками на Мальдіви, тому віддані шанувальники сидять на Інстаграм-сторінці у Олі Полякової, щоб першими побачити провокаційні фото.
Поки що вона публікує тільки фото в одязі, а й вони заслуговують увагу

Її шикарні форми не зіпсував навіть карантин, який скоро досягне річної позначки.

Оля Полякова досить висока, до повноти не схильна, тому її талія тонка, а стегна округлі і привабливі.

Додати до такого “набору ” від природи ще й уміння зухвало позувати, і формула екстравагантних фото для мільйона лайків в Інстаграм забезпечена.

Оля Полякова на Мальдівах
Оля Полякова на Мальдівах

Фоловерів української співачки Олі Полякової дорікнули її в тому, що раніше вона говорила про скрутному фінансовому становищі артистів через скасування виступів під час карантину, введеного через пандемію коронавируса, а після полетіла з сім’єю відпочивати на Мальдіви.

Хоча, судячи з усього, це зовсім ніяк не напружує співачку, так як вона насолоджується відпочинком зі своїми дочками – ходить на острови і купається в океані.

Також вона запропонувала своїм шанувальникам в прямому ефірі Інстаграм робити ранкові тренування, щоб якось себе змусити займатися.

Більшість виявилися за, але трохи менше половини фоловерів були проти.

Оля Полякова, судячи з її сторінці в соціальній мережі, вирушила на Мальдівські острови без чоловіка. Бізнесмен залишився в Україні.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.