Вирішив примазатися до слави: Володимир Остапчук спародіював Олега Винника, а той не образився

Шоумен і ведучий Володимир Остапчук - відомий пародист і гуморист і часто робить дуже смішні, але точні пародії на популярних зірок.

Володимир навіть зробив свій ютуб канал, куди публікує веселі і саркастичні ролики про зірок українського шоу-бізнесу. Цього разу його об’єктом став Олег Винник.

Олег Винник
Олег Винник

Володимир настільки точно скопіював образ кумира українських жінок, що багато з першого погляду і не розібралися, що Винник-то несправжній. У своєму Сторіс Володимир розмістив коротке відео, на якому він спародіював зовнішність і манеру поведінки Олега.

Олег Винник і його дублікат
Олег Винник і його дублікат

На відео Володимир впевнено виходить з-за рогу коридора і робить кілька типових для Винника жестів руками і поворотів головою, щоб волосся розвівалося.

Назустріч йому вибігає прихильниця і від щастя близькості з кумиром непритомніє.

Дублікат Винника на скронях
Дублікат Винника на скрінах з відео

Як справжня зірка “дублікат” Винника навіть не намагається підхопити падаючу дівчину, а просто дивиться на неї і йде далі. Цілком можливо, що це відео стане частиною повноцінної пародії, які Володимир зробив на інших артистів.

Олег Винник з гумором ставиться до того, що його колеги по шоу-бізу часто його пародіюють. Це вже неодноразово робив Квартал-95 і Жіночий квартал, групи “Фрістайл” і “Друга ріка”, Тарас Стадницький та інші.

Влад Яма - пародія на Олега Винника в Лізі сміху
Влад Яма – пародія на Олега Винника в Лізі сміху

Це не перший раз, коли Володимир Остапчук вживається в образ відомого артиста. У 2019 Володимир брав участь в “Танцях з зірками”, де його партнеркою була Ілона Гвоздьова. Один з номерів – танго, вони станцювали як пародію на пісню “Вовчиця”.

 

 

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.