Настя Каменських потрясла своєю п’ятою точкою на камеру: змусила фанатів заздрити Потапу

Українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває на Мальдівах, порадувала своїх шанувальників новим відео з відпустки.

Як і багато інших колег по шоу-бізнесу, Настя Каменських зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко вирушили на новорічні канікули в теплі краї. Цього разу зоряна пара вирішила полетіти на Мальдіви.

Настя Каменських є не тільки співачкою, а й блогером. Її Інстаграм налічує понад 5 мільйонів підписників. І як будь-який блогер, Каменських регулярно публікує фото і відео з відпочинку на райському острові.

Настя Каменських на Мальдівах
Настя Каменських на Мальдівах

Цього разу Настя Каменських опублікувала дуже сміливе відео, де в прямому сенсі потрясла п’ятою точкою на камеру. Співачка була одягнена в верх від купальника жовтого кольору і ультракоротку спідницю, яка навіть не прикриває сідниці знаменитості. Каменських виконала руху з популярного танцю тверк. Для цього вона злегка зігнула ноги в колінах і почала рухати стегнами від низу до верху.

“Настав цей день, коли новорічні свята закінчилися і настав час повертатися в активний режим”. , – підписала відео Каменських. Так, щоб прийти в форму, Настя запропонувала займатися тверком, який корисний для фігури і, як вважає співачка, це красиво.

Користувачі Мережі по різному відреагували на ролик зірки. Кому-то сподобалося сміливе відео, а хтось почав засуджувати співачку. «Ваууу прям бразилійка», «Ух! Краща! Обожнюю твої форми »,« Трохи вульгарно »,« Якось вже це набридло, та й не прикрашає її »,« Настя, ти найкраща »,« Пощастило Потапу »- пишуть коментатори.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.