Без макіяжу і з брудною головою: Катя Осадча здивувала Мережу недоглянутим видом

Катя Осадча та Юрій Горбунов після зимових канікул в Дубаї вже повертаються додому в Україну.

Поки в Україні локдаун, багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу вирішила поїхати на відпочинок в теплі краї. Так, Оля Полякова, Оля Фреймут, Настя Каменських з Потапом, Монатік полетіли на Мальдіви, Надя Дорофєєва з Дантесом вирушили на Балі, а відома зіркова пара Юрій Горбунов та Катя Осадча вирішили відпочити в Дубаї.

Горбунов і Осадча на зимові канікули відправилися в Дубаї
Юрій Горбунов та Катя Осадча на зимові канікули відправилися в Дубаї

Однак для Осадчої і Горбунова час відпочинку закінчилося і вони вже вирушили додому, в Україну. Про це стало з соціальних Мереж. Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімок зроблений на борту літака. На фото телеведуча постала в синіх спортивних штанях-кльош, білій футболці і білих кросівках. Катя була без грама макіяжу, а її волосся – недбало зібране в хвіст.

Користувачі Мережі прокоментували знімок Осадчої і відзначили, що без макіяжу Катю не впізнати. Також фоловерів були здивовані недбалим зовнішнім виглядом телеведучої.

 ""

Коментарі під фотографією Осадчої
Коментарі під фотографією Осадчої

Варто відзначити, що Катя Осадча з тих знаменитостей, які не соромляться показати себе в домашньому вигляді, де вона постає в звичайному одязі, без макіяжу і зачіски. Це й не дивно, адже в свої 37 років Катя може похвалитися чудовою фізичною формою і бездоганним обличчям без жодної зморшки.

Катя Осадча без макіяжу
Катя Осадча без макіяжу

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.