Оля Полякова похвалилася шикарними формами в крихітному бікіні: шанувальники в захваті

Оля Полякова не перестає радувати шанувальників новими фотографіями з відпочинку на Мальдівських островах.

У розпал пандемії і зимового локдауна, поки прості українці змушені сидіти вдома, співачка Оля Полякова вирішила полетіти з країни в теплі краї. Артистка разом з дочками вирушили на справжній райський острів – Мальдіви. Звідти Полякова, як активний користувач соціальних мереж, регулярно публікує фото і відео.

Оля Полякова хвалиться відпочинком на Мальдівах
Оля Полякова хвалиться відпочинком на Мальдівах

Так, артистка вже встигла похвалитися розмаїттям своїх купальників. Шанувальники за кілька днів перебування Полякової на Мальдівах встигли розглянути, як мінімум 4 різних купальних костюмів.

Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової

Фанати завжди захоплюються фізичною формою артистки. Не дивлячись на те, що у Полякової двоє дітей, на її фігуру це ніяк не вплинуло. Довгі стрункі ноги, тонка талія, підтягнутий прес – про таких формах, як у артистки, мріють мільйони дівчат.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Оля Полякова опублікувала черговий фото, продемонструвавши новий купальник. На знімку артистка позувала в жовтому квітчастому купальнику і капелюсі. Полякова опустилася на коліна прямо в пісок, підняла руки вгору і злегка відкрила рот.

Оля Полякова розбурхала Мережа новим знімком
Оля Полякова розбурхала Мережу новим знімком

Варто відзначити, що фото вийшло дуже ефектним і напевно розбурхало фантазію чоловічої частини аудиторії.

Цікаво, що Оля Полякова прикладає багато зусиль для того, щоб її тіло виглядало так добре. Навіть перебуваючи на відпочинку, співачка регулярно тренується.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.