Маша Полякова в яскравому червоному купальнику блиснула шикарною фігурою, яка не гірше, ніж у мами Олі

Маша Полякова - неповнолітня дочка української суперблондікі Олі Полякової, яка в свої роки за зовнішніми параметрами вирішила не відставати від мами.

Вона яскраво фарбується, бере участь у модних показах, співає, танцює, радує фанатів і батьків незвичайними фотосесіями і позами.

І ось зараз, коли сімейство майже в повному складі відпочиває на Мальдівах, Оля Полякова вирішила не забороняти своїй дочці показувати всі свої найголовніші достоїнства.

Судячи з фотографій дівчаток Полякових в мікроблозі Інстаграм, вони накупили на острови багато купальників

Мама, тобто Оля Полякова, взяла собі кілька костюмів для плавання в стриманих тонах – жовтого кольору, білого і коричневого.

Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова, фото 2
Оля Полякова, фото, зроблене на Мальдівах

А ось Марія вирішила дивувати аудиторію яскравістю, зухвалістю і безліччю пікантних моментів.

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Тому вона одягла роздільний яскравий плавальний костюм червоного кольору. Фото, повз якого просто неможливо пройти без уваги, Маша виклала у себе в Інстаграм.

За фото видно, що Маша Полякова дуже сильно схожа на свою зоряну матір. Якби дівчинка тільки перефарбувалася в блондинку, була б з нею один в один.

Однак поки, як відомо з Інстаграм-блогу дочки знаменитої співачки, вона не збирається набивати татуювання або змінювати колір їй не дозволяє мама – у всякому разі, до повноліття.

Ось що пишуть в коментарі Маші за надто зухвалий і гарячий наряд:

Маша Полякова на Мальдівах
Маша Полякова на Мальдівах

Труси ще вище треба

Господи, навіщо труси так натягувати

Почитала попередні коменти, про трусі.що “навіщо так натягнула “. А “натягнула, тому, що є, що паказать! ” Молодчинка, Маша, так тримай далі, бо ти гарна !!!!!!

На іншому фото дуже на маму схожа

Вай яка красуня!)))

Всі фото шикарні, і фігура теж

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.