Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вигуляла сукні від українських дизайнерів на пляжі в Малібу

Провідна ТСН Соломія Вітвіцька тільки недавно повернулася з відпустки, яку провела в Америці у відомому туристичному місті Малібу.

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила провести свої новорічні канікули подорожуючи по Америці. Ведуча ТСН за 10 днів встигла відвідати багато туристичних міст – Лос-Анджелес, Малібу, Коста-Ріку.

Повернувшись з відпустки Соломія продовжує ділитися зі своїми шанувальниками знімками з активної відпустки в своєму Інстаграм. Так, в цей раз Вітвіцька опублікувала серію знімків, на яких вона позує в різних сукнях на пляжі Малібу. Цікаво, що для зйомок Соломія Вітвіцька спеціально привезла сукні українських брендів, щоб підтримати національних виробників. Зокрема, приміряла одяг від брендів Svitlo, LadyLike, Vovk, Petro Soroka, OneByOne.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Вітвіцька на більшості кадрів позувала босяком, але для деяких кадрів вона вибрала чорні масивні черевики.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

“Українські сукні і на іншому континенті виглядають абсолютно !!! На пляжі Малібу влаштували фотосесію виключно в #MadeInUkraine! Дуже люблю українських дізаі̆неров і охоче підтримую завжди! “, – підписала знімки Соломія.

Користувачі мережі не пройшли повз красивих знімків і залишили багато приємних коментарів. «Ви прекрасні», «Красуня», «Розкішна україночка», «Чарівна! У кожному плаття »,« Дуже ефектний макіяж! Круто! », – пишуть коментатори.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.