Бургер і картопля фрі: молода дружина Віктора Павлика показала, чим харчується на п’ятому місяці вагітності

Зовсім недавно молода дружина Віктора Павлика приголомшила Мережу новиною про вагітність - тепер музикант вкотре чекає поповнення.

26-річна Катерина Репяхова опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію фотографій, на яких вона позує разом зі своїм 55-річним чоловіком Віктором Павликом та тримає руку на своєму животі. Так вона повідомила публіці, що скоро вперше стане мамою, а для її чоловіка – це вже четверта дитина.

Віктор Павлик скоро стане батьком
Віктор Павлик скоро стане батьком

Після цієї заяви Репяхова активно розповідає про вагітність в своєму Інстаграм. Так, дружина Павлика розповіла, як дізналася про вагітність, як перенесла токсикоз, в якій лікарні вона стоїть на обліку і навіть назвала імена, які вона розглядає для майбутнього малюка. Єдиною таємницею залишився стать дитини. Репяхова повідомила, що вже знає, хто у неї в животику, але поки не хоче про це говорити.

Варто відзначити, що Катерина дуже трепетно ставиться до своєї вагітності, проте вона не дуже сильно звертає увагу на своє харчування, яке безпосередньо впливає на її майбутнього малюка. Так, Репяхова регулярно публікує відео, де п’є міцну каву, яку не бажано вживати під час вагітності. А в останніх Інстаграм-сторіз дружина Павлика показала, чим вони з чоловіком обідають.

Вагітна Репяхова показала, що їсть на обід
Вагітна Репяхова показала, що їсть на обід

Так, Катерина та Віктор заїхали в відомий фаст-фуд, де взяли бургери і картоплю фрі. Як відомо, така їжа дуже шкідлива, як і для матері, так і для майбутнього малюка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.