У Крістіни Орбакайте є єдинокровний брат і Алла Пугачова про нього нічого не знала багато років

Ця історія закрита для російських шанувальників Пугачової, як і перший шлюб з Міколасом Орбакасом, цирковим артистом. З батьком дочки Крістіни Пугачова не спілкується.

До появи близнюків Гаррі і Лізи в родині Максима Галкіна і Алли Пугачової, російська співачка Крістіна Орбакайте була єдиною дитиною Примадонни – вона народилася в 1971 році в шлюбі Пугачової з Міколасом Орбакасом, литовським артистом. Подружнє життя пари тривала лише чотири роки, після чого знаменитості вирішили розлучитися, а незабаром Миколас одружився знову.

Крістіна Орбакайте з молодшим братом, батьком і його новою дружиною
Крістіна Орбакайте з молодшим братом, батьком і його новою дружиною

Як виявилося, в новому шлюбі у нього з’явився син – невідомий брат Христини по імені Фабіан.

Хлопчика Орбакаса народила його колега, гімнастка Марина в 1985 році, так що між співачкою і зведеним братом різниця в 14 років – не дивлячись на це, їм вдалося побудувати теплі відносини між собою.

Николас Орбакас и Фабиан
Ніколас Орбакас і Фабіан

Спочатку Алла Борисівна намагалася обмежувати спілкування дочки з новою сім’єю батька, не жалувала її спілкування з Фабіаном, але коли Примадонна зрозуміла всю глибину зв’язку рідних людей, то пішла назустріч Христині – і навіть відпускала її гостювати в Литву до бабусі з дідусем. Через тісну спорідненність і дружбу саме Фабіан згодом став хрещеним батьком Клавдії, дочки Орбакайте.

У брата і сестри багато спільних рис – гострі вилиці, виразний ніс і помітні кути особи дозволяють простежити спорідненість навіть неозброєним поглядом. Але при цьому характери через різницю у вихованні мало схожі – все-таки Христина росла в сім’ї зірки і сама домоглася кар’єрного успіху, а Фабіан ніколи слави не знав, він працює в непублічної сфері.

Ще десять років тому він переїхав до Москви, де живе в цивільному шлюбі з коханою, ім’я якої невідоме, і продовжує близько спілкуватися з сестрою. Вона ж підтримує і брата, і вже немолодого батька матеріально.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!