Сина Потапа Андрія на Мальдівах посадили на дієту, змушують читати і віджиматися – хлопчик красиво помстився

Колишня дружина Потапа (Олексія Потапенка) Ірина Горова з його 12-річним сином Андрієм і 23-дітні падчеркою Наталією зараз відпочивають на Мальдівських островах.

На райський острів Ірина з дітьми прибула в той день, коли звідти виїхали Потап і Настя Каменських. З колишньою дружиною у репера чудові стосунки, він часто спілкується з сином, а з Наталією дружить і він, і Настя.

Ірина Горова з дочкою на Мальдівах
Ірина Горова з дочкою на Мальдівах
Ірина Горова з сином Андрієм
Ірина Горова з сином Андрієм

Так як хлопчик схильний до повноти (як і його батько), мама вирішила зайнятися його здоров’ям і курорт – краще для цього місце. Вона змушує його щодня бігати, компанію йому склала сестра, яка теж вирішила стати трохи стрункішою. А мама їздить перед дітьми на велосипеді і знімає їх старання.

Діти Ірини Горовий на пробіжці
Діти Ірини Горовий на пробіжці

А потім вона поділилася дієтичним меню, на яке посадила дітей.

Андрій Потапенко за дієтичним вечерею
Андрій Потапенко за дієтичною вечерею

На тарілці у хлопчика – смажена риба, відварені овочі і соус, на іншій – фруктовий салат. Мама прокоментувала:

Ось що їдять мої бідні діточки. Так їх шкода

Андрій, який теж веде свій мікроблог в Інстаграммі”, вирішив маму трошки потролити. Він також зняв свою тарілку з вечерею, вже зі свого ракурсу, зі словами:

Ось, що їдять діточки…

Скрін з відео Андрія Потапенко
Скрін з відео Андрія Потапенко

А потім перевів камеру на маму, прокоментувавши:

А ось що їдять батьки!

 ""

Як видно, на тарілці у мами – величезна гора морепродуктів. Ірина не відразу помітила, що син її знімає, а коли побачила, зажадала припинити і навіть спробувала сховатися. Але було пізно!

Ірина Горова намагається сховатися
Ірина Горова намагається сховатися

Жарти жартами, але Андрій – хлопчик цілеспрямований. Перед своїми підписчиками, а їх у нього вже 43,1 тисячі, він дав собі обіцянку з 4-х пунктів, що збирається зробити за ці зимові канікули у моря.

 "" "" ""

Цілком серйозні цілі для хлопчика 12 років, чи не так? Першим за пост сина лайкнув батько – Потап впевнений, що у Андрія все вийде.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".