Вже не Холостячка Ксенія Мішина відверто розповіла про пережите насильство: «І били, і принижували»

Екс-Холостячка Ксенія Мішина вперше зважилася розкрити таємні свого минулого і розповіла, як змогла подолати психологічні травми.

Популярність Ксенії Мішиної після ролі в серіалі “Кріпосна” і участі в шоу “Холостячка” привернула до 31-річної красивої жінки підвищену увагу, особливо, до її минулого. Тим більше, що у актриси, виявилося, є син Платон, якому до початку проекту було 8 років.

Про своє минуле героїня шоу розповіла вкрай мало, тільки те, що вона, будучи вагітною хлопчиком, пішла від свого партнера. Він був одруженим, до того ж дозволив собі підняти руку на майбутню матір його дитини. З того часу, за словами Ксенії, вона зареклася мати справу з одруженими чоловіками, а сина виховує сама, давши йому своє прізвище.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

24 січня Ксенія зважилася на дуже сміливий крок і зізналася ще в одних токсичних відносинах, після яких їй навіть довелося звертатися по допомогу до психотерапевта. Жінка опублікувала своє фото в усьому чорному, а до нього – раніше обіцяну сповідь про те, що їй довелося пережити.

Фото Ксенії Мішиной
Фото Ксенії Мішиной

Ось повний текст розповіді актриси, щоб не переказувати її слова.

 "" "" "" "" "" ""

Тому, хто не стикався з насильством у відносинах, складно навіть уявити, що довелося пережити юної жінці і мамі. Але Ксенія знайшла сили, розірвала ці токсичні відносини. Їй довелося довго відновлювати душевну рівновагу і довіру до чоловіків. Єдиною втіхою в житті довгий час були тільки син і батьки.

Після запрошення стати героїнею шоу “Холостячка” Ксенія довго сумнівалася, чи зможе вона переступити той незримий поріг недовіри. Але, за її словами, вона себе змусила зробити ще один крок назустріч щастю. І не помилилася.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ксенія знайшла любов і щаслива поруч з Олександром Еллерт.

А свою трагічну історію розповіла не для того, щоб її пожаліли, а щоб жінки знали – не можна здаватися, треба за себе боротися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.