Невістка Оксани Марченко показала свою маму: сваха дружини Медведчука нічим не гірша за неї саму

Катерина, невістка Оксани Марченко, показала в соціальних мережах найдорожчу людину в житті — свою маму, яка з недавніх пір є свахою зірки "Х-Фактора".

У жовтні минулого року старший син телеведучої і народного депутата Віктора Медведчука одружився. Богдан вибрав собі в дружини справжню красуню-модель, хоча моделінгом Катерина займається не як основною діяльністю. На життя вона заробляє як візажист і фотограф, також дівчина розвиває особистий блог в Instagram.

Невістка Оксани Марченко Катя показала свого нового чорного одного
Невістка Оксани Марченко

Весілля закоханих було неймовірно пишним — гостей розважали відомі артисти, включаючи Олега Винника і, звичайно ж, Вєрку Сердючку. Ведучим церемонії був Григорій Решетник.

Варто зазначити, що хоч Катя і ділиться рідкісними сімейними кадрами з підписниками, робить вона це не часто. В основному на її сторінці з’являються розкішні модельні знімки, на яких вона постає у всеозброєнні — з яскравим макіяжем і гарною зачіскою. Втім, іноді дівчина все ж показує найближчих.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Так, нещодавно Катерина опублікувала фото зі свекрухою, з чоловіком і з рідною сестрою. З останньою вони, до речі, схожі як дві краплі води.

Екатерина с мужем Богданом и сестрой
Катерина з чоловіком Богданом і сестрою

На цей раз невістка Оксани Марченко похвалилася в Stories мамою — жінка позує на тлі ошатної ялинки з улюбленцем дочки, чорним мопсом на прізвисько Цезар, і красиво упакованим подарунком. На свасі телеведучої одягнена білосніжна кофта і чорні велюрові штани, її волосся розпущене, а в камеру вона дивиться, широко посміхаючись.

Сваха Оксаны Марченко
Сваха Оксани Марченко

Не буде перебільшенням сказати, що жінка виглядає прекрасно, враховуючи, які у неї вже дорослі дочки. Ясно одне — вона намагається тримати себе в формі і ретельно стежить за собою.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.