Юрій Горбунов ощасливив Тіну Кароль, поки Осадча не бачить: аж губи від помади почервоніли

Відомий український шоумен Юрій Горбунов опублікував спільне фото з не менш відомою поп-дівою Тіною Кароль, давши Каті Осадчій зайвий привід для ревнощів.

Горбунов та Кароль працюють на телебаченні пліч-о-пліч вже довгі роки, чого тільки коштує проект “Танці з зірками”, де герої нашої сьогоднішньої статті є беззмінними співведучими, а глядачі дуже люблять їх тандем.

Варто відзначити, що Тіна з Юрієм також добре ладнають і в звичайному житті, що доводить останній пост чоловіка Каті Осадчої в Інстаграмі.

Кароль и Горбунов в Танцах со звездами
Кароль і Горбунов в Танцях з зірками

Так, телеведучий зворушливо привітав співачку з 36-м днем народження, який вона святкувала 25 січня, супроводивши публікацію спільним знімком.

У кадрі Горбунов в стильному синьому костюмі з білою сорочкою під ним обіймає Кароль за талію. На ній одягнена розкішна чорна сукня з незвичайним і дуже відкритим верхом. Артисти дивляться в камеру і щасливо посміхаються.

“Тіночка, цвіти, радуй, надихай і завжди будь щасливою!”, — побажав Юрій знаменитій подрузі.

Звичайно, підписники приєдналися до поздоровлень, але самі уважні навіть запримітили сліди помади на обличчі у Горбунова:

  • “Зацілований”;
  • “Яке гарне фото, таке щире, світле”;
  • “Дуже красива Тіна”;
  • “Ви прекрасні, залишайтеся такими ж”;
  • “Юрій, так напоздоровлявся, що червоні губи! От молодець!”.
Комментарии под фото Кароль и Горбунова
Коментарі під фото Кароль і Горбунова

У такий важливий день Кароль привітали багато інших артистів — колеги по “Голосу країни”, Катя Осадча, Юлія Саніна, Оля Полякова, Катерина Кухар, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Санта Дімопулос і не тільки.

Втім, головним, хто приділив увагу іменинниці, став молдавський співак Дан Балан, саме його публіка вважає коханим виконавиці.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Більше подробиць їх таємного роману можна дізнатися з відео:

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.