Сліпа Оля Полякова довела дочку Машу до істерики, але змусила зробити те, чого дівчинка дуже боялася

Відома співачка Оля Полякова влаштувала непросте випробування для своєї 15-річної дочки під час дитячого свята, чим довела дівчинку до сліз.

Старша дочка суперблондинки Олі Полякової Маша в березні святкуватиме 16 років. І хоча вже зараз дівчина мало поступається мамі в красі і пишності форм, по суті, вона ще дитина.

У своєму Сторіс в Інстаграме Оля поділилася відео, як вона з дочками Машею та Алісою гуляли на дитячому дні народження, яке 26 січня відзначала найкраща подружка молодшої дочки.

іменинниця Регіна
Іменинниця Регіна

Батьками дівчинки Регіни, якій виповнилося 10 років, було організоване чудове дитяче свято, а в якості розваг запрошено агентство організації дитячих свят за участю тварин.

Спочатку дітей розважали смішні собачки і серйозний папуга в окулярах, який катався на триколісному велосипеді, а потім – на роликах.

Папуга на велосипеді
Папуга на велосипеді

Далі в залі з’явилося багато щурів! Красивих, ручних, ласкавих. Молодша Полякова тут же стала з ними грати, а мама все захоплено коментувала, мовляв, нічого дівчинка не боїться.

Аліса Полякова з щурами
Аліса Полякова з щурами

Аліса побачила лисицю фенек і дуже стала просити маму завести такого звірка.

Аліса і фенек
Аліса і фенек

Далі більше – з’явилися приборкувачі змій з пітонами і ще якимись зміючками. Мало хто з дітей ризикнув до них доторкнутися, а безстрашній Алісі було все дарма.

Аліса Полякова з пітоном
Аліса Полякова з пітоном

Її мама захоплювалася, як тільки могла. І тут їй на очі потрапила старша дочка Маша. А Оля-то знає, що дівчина панічно боїться змій. І вирішила, що настав саме той момент, коли треба цей страх подолати. Своїми словами і примусом вона довела Машу до сліз.

Маша Полякова в сльозах
Маша Полякова в сльозах

Як аргумент Оля приводила приклад, що Аліса раніше боялася тарганів, а зараз їх спеціально розводить і годує свою ящірку ними. Після довгих умовлянь Маша погодилася доторкнутися до пітона. Зробила вона це одним пальчиком і зі словами “все-все!” Намагалася втекти. Але Оля вирішила йти до кінця. Вона діставала дочку і такі знайшла потрібний аргумент, що дівчинка погодилася попозувати – щоб кількість підписчиків в Інстаграмі досягла 200 тисяч. Оля запевнила Машу, що такий подвиг всі гідно оцінять.

Плачу, але Маша потримала пітона на плечах
Плачучи, але Маша потримала пітона на плечах

А далі принесли іменинний торт і безжальна мама переключилася на нього, залишивши героїчну Машу в спокої.

Торт для іменинниці
Торт для іменинниці

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.