Зрадник Тарзан показав фото з постарілою Наташею Корольовою: в’яла шкіра і зморшки

Тарзан опублікував нове спільне фото зі своєю дружиною Наташею Корольовою, яка пробачила його зраду.

Кілька місяців тому український і російський шоу-бізнес сколихнула новина про зраду Тарзана Наташі Корольовій. ЗМІ обговорювали подробиці подружньої зради, в той час, як сама Наташа Корольова відмовлялася будь-яким чином коментувати ситуацію. Тільки через місяць співачка дала своє перше інтерв’ю своїй подрузі Ксенії Собчак в Ютуб-шоу “Обережно, Собчак”. Публіка була ошелешена зовнішнім виглядом Корольової. Артистка різко постаріла і повністю змінилася. Шанувальники вирішили, що саме стрес і вся ця історія зі зрадою її чоловіка так згубно вплинула на зовнішність Наташі.

Зірки, які сильно постаріли
Наташа Корольова постаріла після історії зі зрадою Тарзана

Незважаючи на гучний скандал, Королева все ж простила Тарзана і зараз в їхній родині панує ідилія. Нещодавно Сергій Глушко (він же Тарзан) опублікував нове фото в своєму Інстаграм-блозі, де постав разом зі своєю дружиною Наташею Корольовою. Подружжя позували в капелюхах і сонцезахисних окулярах і синіх сорочках.

“Нічне життя – вперед!”, – підписав знімок Тарзан.

Незважаючи на те, що Королева на фото в окулярах, їй не вдалося приховати постарілу, в’ялу шкіру і глибокі зморшки на обличчі.

Нагадаємо, нещодавно Наташа Корольова взяла участь у проекті про виживання і провела кілька тижнів на острові Занзібар. В рамках проекту їй довелося виживати в дикому племені в умовах глухих джунглів. Артистка пояснює, що зважилася на шоу після історією зі зрадою – їй захотілося переосмислити своє життя і помістити в себе в незвичні умови.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.