Багатодітний батько Григорій Решетник нарешті показав фото новонародженого сина

Відомий телеведучий Григорій Решетник, який прославився завдяки проектам на телеканалі СТБ, недавно став багатодітним батьком.

Своїх дітей він не приховує, однак особа наймолодшого довгий час вперто не показував з незрозумілих причин.

Тепер зоряний телеведучий вирішив нарешті відкритися публіці і показати ще одного свого спадкоємця. Правда, не повністю.

Напередодні він опублікував фото, де лежить на дивані або ліжку поряд зі своїм недавно народженим малям і бажає всім на добраніч

Нагадаємо, нещодавно відомий в Україні телеведучий Григорій Решетник, який стане учасником нового проекту “Де логіка? ” На Новому каналі, розповів про своє навчання, і на що йому довелося піти, щоб отримати диплом театрального навчального закладу.

“Спочатку я вчився на фінансиста в Києво-Могилянській академії. Це було дуже складно, – розповідає Решетник. – Навчався там, але весь час мріяв займатися телебаченням і отримати професію диктора-телеведучого “.

Творчі амбіції ведучого допомагала вгамувати гра в університетському театрі. Йому все ж вдалося, в результаті, вступити на диктора і ведучого телепрограм в інститут кіно і телебачення КНУКіМ. Там же Решетник та викладає, поки не знімає Холостяка і холостячки.

Ведучий зізнався, що обожнює спілкуватися зі студентами, спостерігати за їх життям.

Більше за тим, що цікавого відбувається в особистому житті українського телеведучого, ви можете дізнатися в його Інстаграм-акаунті, куди Гриша публікує регулярно знімки і навіть закадрові історії рейтингових проектів.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.