Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав нові фото дочки Софії: росте справжня турецька красуня

Хоча Ані Лорак в розлученні з турецьким чоловіком вже більше року, доньку Софію вони виховують разом і батько дуже зворушливо ставиться до дівчинки.

У той час, як зірка російської естради Ані Лорак виховує доньку Софію від попереднього шлюбу з турком Муратом Начладжіоглу в Москві, сам чоловік тільки зрідка бачиться з дочкою – через проживання в різних країнах і щільний графік зустрічаються тато з нею нечасто. Проте, час від часу публікує фото рідної дівчинки в своєму Інстаграмі. Так нещодавно бізнесмен поділився в соцмережі зворушливими знімками, на яких видно, як же виросла Соня з моменту їх останньої зустрічі.

Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак Софія Налчаджиоглу

Софія народилася в шлюбі співачки і її турецького чоловіка незабаром після офіційної реєстрації відносин – пара була шалено закохана один в одного, але за 10 років спільного життя їхні почуття вщухли, як і бажання далі бути подружжям.

Дочка Ані Лорак
Дочка Ані Лорак

Причини розлучення вони не згадували при пресі, але все одно гостро стало питання про те, як же бачитися з дочкою одному з пари. Адже з ким би дівчинка ні залишилася – другий батько буде жити далеко, а мучити дитину постійними перельотами було б неправильно.

Софія влітку 2020 року
Софія влітку 2020 року

У підсумку згідно мирової угоди колишнє подружжя вирішило не псувати один одному нерви судовими розглядами щодо спільної дитини.

Софія Налчаджиоглу
Софія Налчаджиоглу

Соня залишилася жити з Кароліною, так що шукати час на візити довелося вже Мурату. Ані Лорак зробила крок назустріч і дозволила батькові приїжджати до Софії в будь-який момент і проводити з нею стільки часу, скільки він зможе. Але рід занять, а зараз і карантин, все одно не дають рідним людям бути досить близькими.

Пост Мурата Налчаджиоглу
Пост Мурата Налчаджиоглу

Мало того, що свій бізнес у чоловіка в Києві, а Лорак зараз з донькою живе в Москві, так вся сім’я Мурата проживає в Туреччині. Знаходити час на перельоти важко, але після свят зустрітися їм таки вдалося.

Софія в свій день народження
Софія в свій день народження

Чоловік поділився милими знімками дочки в домашній обстановці в своїх Сторіс і доповнив їх зворушливими підписами, як же його маленька виросла з останньої зустрічі.

Фото з Сторіс батька Софії
Фото з Сторіс батька Софії

На жаль, на день народження дівчинки прилетіти він не встиг, але намагається компенсувати незапланованими візитами.

Мало хто знає, що Мурат зробив собі на плечі татуювання, присвячене своїй улюбленій дочці.

Тату у Мурата на плечі
Тату у Мурата на плечі

Ані Лорак рада, що у дівчинки з батьком є тісний зв’язок, але сама з екс-чоловіком спілкуватися не бажає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.