Ані Лорак засвітила розкішну каблучку на пальці: співачка світиться від щастя, а Мурат кусає лікті

Відома українська співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати про своє майбутнє весілля. Зірка похвалилася розкішною каблучкою на пальці.

Артистка активно підтримує зв’язок з величезною армією фанатів в соціальних мережах. У себе в Інстаграмі Ані Лорак регулярно публікує нові фото і відео, ділиться робочими і сімейними моментами, а також не перестає інтригувати аудиторію.

Ані Лорак
Ані Лорак

На цей раз в Stories виконавиці з’явився короткий ролик, знятий під час поїздки на машині. У кадрі Кароліна (справжнє ім’я співачки) позує в чорній кофті з зібраним в хвіст волоссям і ледь помітним макіяжем.

Спочатку героїня статті постала перед камерою в капюшоні, а потім скинула його, і коли поправляла локони в об’єктив потрапила каблучка з великим каменем. Не можна не відзначити, що Лорак буквально світиться від щастя. Не виключено, що причина саме в каблучці, хоча ніяких деталей особистого життя зірка не розкриває.

Скриншот из Инстаграма Ани Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

У наступній Stories Ані позувала вже на засніженій дорозі в дутій куртці небесно-блакитного кольору, світлих джинсах, чорних кросівках і чорній шапці. Уже в цьому кадрі співачка врахувала помилку і не стала демонструвати колечко.

Скриншот из Инстаграма Ани Лорак
Скріншот з Інстаграма Ані Лорак

В офіційному шлюбі знаменитість була лише раз. У 2009-му вона вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, якому народила доньку Софію.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

У 2019-му подружжя розлучилося, після чого співачку запідозрили в романі з молодим музичним продюсером Єгором Глєбом. Втім, Ані Лорак в Інстаграмі іноді публікувала спільні з ним знімки, тому шанувальники і вважають його новим обранцем.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з новим обранцем Єгором Глєбом

Більш того, останнім часом зірці приписують вагітність. Дізнатися, чи так це насправді, ви можете з наступного відео:

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.