Зморшкувата Леся Никитюк намагається зупинити старіння цілющою гряззю: наносить прямо на обличчя

Леся Никитюк, яка тільки недавно відпочивала на сонячних Мальдівах, повернулася в холодний Київ і взялася за свою звичну роботу - зйомки, зйомки і ще раз зйомки.

Щоб привести своє обличчя в порядок від сонячних ванн і різкої зміни температури на київські морози, дівчина вирішила зробити собі маску з глини і чорні патчі.

Процедуру свого відходу вона транслювала в Інстаграм-сторіз, тому коментарі від фанатів ми, на жаль, не можемо бачити.

Після Мальдівських островів Леся Никитюк похвалилася чорним ліфом від купальника і такими ж шортами

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Цікаво, що навіть без фотошопу купальний костюм дуже здорово сидить на екс-ведучою “Орла і решки “.

Оскільки в квартирі не так жарко, як на пляжі на Мальдівах, то поверх бра і шортиків Леся Никитюк наділу велику оверсайз в’язану кофту яскраво рожевого кольору.

Відзначимо, напередодні Леся Никитюк породила обговорення навколо себе через те, що занадто перефотошопіла свій знімок в ніжному роздільному купальнику. Вона порівняла себе зі всесвітньо відомою моделлю Кім Кардашьян, і пожартувала, що у них може бути один батько.

Відзначимо, Леся Іванівна Никитюк – одна з найвідоміших ведучих України. Світова слава прийшла до неї, коли вона об’їздила понад 150 країн разом з тревел-шоу “Орел і решка “. Потім вона прийшла на Новий канал, і популярність Никитюк тільки примножилася.

Зараз вона веде кілька найрейтинговіших шоу на Новому каналі, які транслюються в прайм-тайм. Леся, незважаючи на велику армію фанатів, ще незаміжня.

Подейкували, що вона візьме участь в шоу “Холостячка “, продовження якого планують уже в 2021 році.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.