Дружина Дмитра Монатика похвалилася, що чоловік і її повіз на Мальдіви: не забула чорний купальник

Січень і лютий - найхолодніші місяці, коли особливо хочеться полетіти кудись на відпочинок і провести час добре. Зірки цієї можливості не упускають.

Зараз співак і танцюрист Діма Монатік взяв всю свою сім’ю і повіз її куди? Правильно, на найпопулярніший курорт 2021 – на Мальдіви. Цього року туди вже літали Оля Полякова з сім’єю, Потап і Настя Каменських, Ірина Горова з дітьми, Катерина Кухар та Олександр Стоянов, і ще дуже багато сучасних зірок.

Мабуть, на новий рік вони дуже добре заробили, тому зважилися відзначити наступ 2021 року в теплі і жарких країнах.

Дружина Дмитра Монатика Ірина показала шикарну фігуру на тлі океану: та ще спекотна красуня

Ірина виклала фото в чорному злитому купальному костюмі. Волосся вона зібрала в “гульку ” і наділу сонцезахисні окуляри. Вона позувала на тлі блакитної води і казково блакитного неба.

“Виходячи на вулицю в лютневий, морозний день уявляю, що замість снігу пісок і сонце світить яскраво і все цвіте навколо. Мені так легше. Весна все ближче “, – написала Ірина Монатік в описі до свого дуже атмосферного і сонячного знімку.

Ось що коментатори пишуть в описі до нової фотографії Ірини Монатік:

  • Вааау! Дуже красиво
  • Так, бути в лютому на лазурному узбережжі, це рай
  • Хаха, класне рішення! Чекаємо тепло і весну

Раніше Ірина носила прізвище Демічева. Зараз їй 34 роки. Дружиною Дмитра вона стала ще до того, як він став відомим як мультіартіст. Крім цього, вони ще й виховують двох дітей – синочків Платона і Данила.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.