Надя Дорофєєва забула про Дантеса і кинулася на руки до колишнього: “Потрібно розлучатися”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Володимиром Дантесом, у всіх на очах кинулася на руки до колишнього.

Майже рік тому перестала існувати група “Время и Стекло”, що багатомільйонна армія фанатів сприйняла безрадісно. Творчі шляхи Наді і Позитива (Олексія Завгороднього) розійшлися через 10 років спільної роботи, за час яких вони встигли завоювати безліч музичних нагород і стати впізнаваними далеко за межами рідної країни.

Время и Стекло
Время и Стекло

Зараз в своєму Інстаграме Дорофєєва ділиться результатами роботи над сольною кар’єрою, а її перша пісня “Gorit” стала справжнім хітом і очолила чарт Apple Music ТОП-100 Україна. Причому таких висот Надя домоглася менше, ніж через тиждень після прем’єри.

Кадр з кліпу Наді Дорофєєвої на пісню Gorit
Кадр з кліпу Наді Дорофєєвої на пісню Gorit

Позитив же після розриву сценічних стосунків зі співачкою з головою занурився в групу Потапа “MOZGI”. Також вони спільно запустили YouTube-подкаст “2POpodcast”, куди запрошують друзів і колег зі світу шоу-бізнесу. В рамках цього шоу Завгородній і Потапенко піднімають питання, що цікавлять публіку.

Подкаст Потапа і Позитиву
Подкаст Потапа і Позитива

Варто відзначити, що розпад “Время и Стекло” не вплинув на дружбу Дорофеєвої і Позитива. Вони все так же часто спілкуються, перетинаються в студії і регулярно з’являються один у одного в соціальних мережах.

На цей раз в Інстаграмі Надя Дорофєєва опублікувала невеликий ролик, в якому вона з широкою посмішкою на обличчі опинилася на руках у Позитива, а він несе її до студійного складу і з гумором примовляє:

“Потрібно розлучатися з минулими речами”.

Скриншот из Инстаграма Нади Дорофеевой
Скріншот з Інстаграма Наді Дорофєєвої

На радість шанувальникам екс-колеги в черговий раз підтвердили, що ніяких сварок і розбіжностей між ними немає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.