Букет квітів на 14 лютого на День Валентина: кумедний випадок з особистого життя Володимира Остапчука

Романтична вечеря та океан - немає нічого кращого, ніж зробити такий подарунок собі на День закоханих.

Як згадує Володимир Остапчук, з ним одного разу трапився курйозний випадок: йому подарували букет квітів. І зробив це колишній залицяльник його дівчини.

Володимир, який є провідним престижного шоу “Маска” згадує цей курйозний випадок у своєму житті. Бо цей букет квітів був призначений його дівчині. Тому, щоб не було таких курйозів, необхідно ретельно готуватися до Дня Валентина.

Цього року Володимиру Остапчуку ніхто вже не подарує квіти на День закоханих. Річ у тому, що вони з дружиною зараз знаходяться на Мальдівах і будуть там відзначати День Святого Валентина. Подружжя поїхали на острови кілька днів тому. Майже тиждень вони там прекрасно відпочивають, насолоджуються теплим океаном, відпочивають і загоряють.

 "Остапчук
Остапчук з дружиною

Як повідомив Володимир в соцмережі, що вони тільки вдвох з дружиною. Романтична вечеря та океан – немає нічого кращого, ніж зробити такий подарунок собі на День закоханих.
Напевно будь-яка людина отримувала неоднозначний презент у своєму житті.

Володимир Остапчук розповів, як це було колись він отримав в подарунок букет квітів. Він згадує, що їм було отримано букет квітів, в ньому записка, в якій було написано: “Я все одно тебе люблю. Серьожа”.

Як потім з’ясував Володимир, це його знайома подарувала йому на День Святого Валентина букет квітів, але до цього цей же букет їй подарував її таємний шанувальник. А записку не знайшла і подарувала букет Володимиру. При згадці про це курйозний випадок, Володимир посміхнувся.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.