Аліна Гросу вперше показала свого молодшого брата: на кого він схожий?

Брат спокійно сприймає всі розмови та уважно слухає Аліну. Він не буде кричати або влаштовувати скандали, а просто наполягатиме на своєму.

Аліна Гросу знялася в серіалі “У полоні у минулого”. Він буде показаний каналом “Україна” 15 лютого.

Нещодавно Аліна розповіла про свого молодшого брата, якого вона дуже любить. Вона повідомила, що у неї є молодший братик і найголовніше, що це її копія. Брат має величезні очі та округлі щоки.

Аліна звичайно визнає, що в залежності від ракурсу і макіяжу вона може виглядати по-різному. Однак її брат точно схожий на неї, навіть більше ніж на її батьків. Це справжня схожість, – констатує вона. Тільки волоссячко на голові трохи світліше, ніж коли Аліна була маленькою.

Аліна каже, що брат хоч і маленький, але любить її творчість і відрізняється артистичністю. Їй батьки розповідали, що коли вона була маленькою, то вважалася ідеальною дитиною. Те ж саме зараз і з її братиком. Він дуже спокійна дитина і замислений.

Аліна Гросу з братом
Аліна Гросу з братом

Брат спокійно сприймає всі розмови та уважно слухає Аліну. Він не буде кричати або влаштовувати скандали, а просто наполягатиме на своєму. Але Алісі не подобається коли братик, дивиться багато мультфільмів. Вона з цим бореться. Брат любить мультфільми українською мовою і може їх дивитися по 15 разів.

Якщо Аліна забороняє йому довго дивитися мультфільми, то він починає в неї випрошувати, щоб дозволила. Якщо Аліна не дозволить йому дивитися, то братик все одно наполягатиме на своєму. Як констатує Аліна – брат упертий, але зі спокійним характером.

Дивлячись на братика, Аліна подумує і собі завести дитину. Вона каже, що вже в такому віці, що пора мати дітей. Для неї брат дуже рідний. Вона каже, що брат для неї більше ніж брат, а це все на світі. Вона шалено його любить.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!