Крупним планом: як виглядає обличчя Полякової, Могилевської, Лободи без макіяжу і фотошопу

Зірки шоу-бізнесу здаються нам ідеальними. Але чи так це насправді, чи причина в якісному макіяжі і фотошопі?

Кожна жінка хоче завжди залишатися красивою, а на знамениту жінку лягає подвійна відповідальність, адже вона завжди знаходиться під прицілом фотокамер. Щоб бути красивою і зберегти свою молодість якнайдовше, зірки готові на багато що – на постійні косметичні процедури і навіть на пластичні операції. А то, що не можна виправить за допомогою пластики завжди можна підправити в фотошопі, щоб на фотографіях виглядати ідеально. Як же насправді виглядає обличчя відомих українських артистів без макіяжу і фотошопу?

Оля Полякова

Оля Полякова без макіяжу
Оля Полякова без макіяжу

37-річна співачка Оля Полякова любить епатувати публіку ефектними нарядами і яскравими образами. Артистка вважає за краще яскравий макіяж, який приховує її недоліки. Оля дуже ретельно стежить за своєю зовнішністю і регулярно ходить до косметолога на різноманітні процедури.

Світлана Лобода

Світлана Лобода без макіяжу
Світлана Лобода без макіяжу

Світлана Лобода – одна з найяскравіших і ефектних співачок України і Росії. Співачка неодноразово робила пластику, хоча сама запевняє, що все у неї від природи і пластичних хірургів вона не зверталася. Цікаво, що артистка практично ніколи не з’являється на публіці без макіяжу. Можливо, це через те, що без гриму співачка виглядає не так яскраво і ефектно.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська без макіяжу
Наталя Могилевська без макіяжу

Наталя Могилевська останнім часом дуже покращала. Артистка скинула зайві кілограми, змінила стиль одягу і зачіску. Однак 45-річній співачці все складніше приховати вікові зміни шкіри. Наталя ніколи не виходить на публіку без макіяжу, а все її фотографії в соціальних мережах обробляються фотошопом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.