Сивочолий Юрій Горбунов в компанії п’яти молодих дівчат дав жару і змусив Осадчу ревнувати

Телеведучий Юрій Горбунов опублікував фото, від якого його законною і коханій дружині стало просто не по собі - поруч з ним багато молодих красунь.

Юрій поділився фотографією з репетиції. Однак що саме за репетиція – український артист не уточнював. Мабуть, готується якась велика інтрига на телеканалі 1 + 1.

Шанувальники припустили, що у Катерини Осадчої був напад ревнощів, адже поруч з Юрієм п’ять чарівних молодих красунь.

У всякому разі, вона не висловлювала своєї позиції з приводу цього знімка. Тому про її реакції можна тільки здогадуватися

Нове фото викликало справжній ажіотаж в мережі серед аудиторії фанатів.

Про те, що Катерина Осадча – дуже ревнива жінка, одного разу розповів сам Юрій Горбунов. Він коментував сцену з поцілунком з Надією Мейхер в серіалі “Великі Вуйки “.

Тоді Юрій Горбунов розповів дружині, що на зйомках буде цілуватися з екс-віагрянки Мейхер. Катерина спочатку мовчала, а потім запитала чи немає іншого варіанту, щоб не цілуватися на камеру.

Юрій запевнив її, що це всього лише зйомки. Але з часом ведуча “Світського життя ” перестала переживати з цього приводу.

Нагадаємо, що напередодні пара зіркових ведучих зазначила четвертий день народження сина Івана.

Популярні батьки, які не надто охоче демонструють почуття на публіці, довгий час приховували від зайвих очей і спільного сина Івана. Однак чим старше ставав хлопчик, тим частіше він з’являвся в соціальних мережах Каті Осадчої і Юрія Горбунова. Особа малюка пара досі не показала, зате оприлюднила, як зазначає його чотириріччя.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.