Подруга Олега Винника Олена Шоптенко вразила ніжністю в прозорій сорочці без нічого (Відео)

Хореограф і зірка шоу "Танці з зірками ", яка в крайньому сезоні була партнеркою Олега Винника, зараз перебуває у відпустці в Еміратах. Мабуть, вона там знайшла дзен.

Звідти знаменитість записала зворушливе відео. Олена стоїть на пірсі і дивиться вдалину. На тлі видно океан. Дівчина в прозорій білій сорочці акуратно поправляє волосся. В описі до такого сповільненого відео вона поміркувати про особисте.

“Я людина, якій вкрай складно просто взяти і влаштувати собі перепочинок. Але практика моєму житті показала, що взяті вночі квитки і спонтанні поїздки часто краще добре спланованих. У моєму випадку в ситуації з відпочинком працює наступне правило:« Чим менше думаєш – тим краще ».

І як же я рада, що цей спонтанний захід і море трапилися в моєму житті “,

– написала близька подруга українського співака Олега Винника Олена Шоптенко.

Нагадаємо, що недавно Альона засвітилася в новому проекті шоу на каналі “Україна “. Один із суддів Олег Винник дізнався її в величезному костюмі саме по легким рухам, які навіть в масивному костюмі виглядали витонченими і професійними.

Прем’єра довгоочікуваного шоу “Маска ” відбулася на телеканалі “Україна ” 16 січня

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко в костюмі Лисиці на Шоу Маска

Під маскою Буйвола переховувався український співак Олег Винник, який став п’ятим зоряним детективом шоу. У другому ефірі шоу “Маска ” проект покинув учасник в образі Крапанки. Під маскою виявилася відомий режисер Оксана Байрак. У третьому випуску шоу покинула Лисиця, під маскою якої виявилася відомий хореограф Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко в костюмі Лисиці на шоу Маска

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.