Софія Ротару здивувала молодшим видом на тлі Тіни Кароль: “Тіна виглядає старше Софи “

У Мережі з'явився архівний знімок Софії Ротару разом з українською співачкою Тіною Кароль. Користувачі Мережі відзначили, що Софія виглядає молодше Тіни.

Софія Ротару – легендарна співачка, пісні якої публіка любить і знає досі, хоча артистка вже майже не виступає на сцені. Народну артистку СРСР гаряче люблять в країнах колишнього союзу не тільки за її творчість. Легенда естради завжди вражала публіку не тільки своїм сильним голосом, а й “нестаріючою” зовнішністю. Навіть зараз, в 73 роки, Ротару виглядає набагато молодше свого віку.

Софія Ротару
Софія Ротару

Нещодавно, в одному з фан-акаунтів української співачки Тіни Кароль з’явилося архівне фото, де вона позує з легендою естради Софією Ротару. На знімку зображені обличчя артисток крупним планом, вони дивляться в камеру і посміхаються. У кадрі Тіна Кароль стала з досить яскравим макіяжем з акцентом на губи в той час, як Ротару зробила легкий повсякденний макіяж, лише злегка підкресливши очі.

Архівне фото Тіни Кароль з Софією Ротару
Архівне фото Тіни Кароль з Софією Ротару

Варто відзначити, що Софія Ротару виглядає просто чудово. Незважаючи на те, що артистці 73 роки, на її обличчі практично немає глибоких зморшок і виглядає вона набагато молодше свого віку. Це відзначили і користувачі Мережі. Деякі навіть написали в коментарях, що Тіна Кароль виглядає старше Софії Ротару.

“СОФІЯ РОТАРУ чарівно красива як завжди”, “Ну тепер Тіна виглядає старше Софи”, “Тіна з яскраво нафарбованими губами виглядає старше Софи.”, “Красоточки”, “Це Софія Ротару?”, – пишуть коментатори.

Коментарі під знімком Ротару і Кароль
Коментарі під знімком Ротару і Кароль

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.