Леся Никитюк представила публіці свій новий образ: “Дружина Чубаки “

Леся Никитюк здивувала шанувальників новою зачіскою. Такий телеведучу фанати ще не бачили.

Одна з найпопулярніших і затребуваних телеведучих Леся Никитюк часто радує шанувальників новими фото в Instagram. Там же Леся регулярно демонструє іскрометне почуття гумору, за яке її і полюбили мільйони глядачів.

Так нещодавно Леся Никитюк опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, де з’явилася в перуці з пишних русявого волосся.

“Сьогодні пробувалася на роль дружини Чубаки« Зоряні війни 2021 »Як думаєте мене візьмуть? Або знову Полякову “, – підписала фото Леся Никитюк.

Користувачі Мережі оцінили фото телеведучої і відразу почали його коментувати. “Для Чубаки ти занадто гарна!”, “Мама Чубаки оцінить таку невістку”, “Схожа на ляльку”, “Леся, зачіска бомба!”, “Леся зі звичайною селючкі зробилася така краса”, “Цей колір більше до лиця. Повинні взяти, хоча Полякова ще та Чубака “, – пишуть коментатори.

Шанувальники чекають, коли Леся Никитюк покаже нареченого

Нагадаємо, нещодавно завидна холостячка Леся Никитюк засвітила розкішне кільце на безіменному пальці. Шанувальники відразу запідозрили, що Леся заручена, а може і взагалі вже заміжня. Однак сама дівчина ретельно приховує своє особисте життя і ніяк не коментує кільце на безіменному пальці. А недавно Леся Никитюк офіційно заявила, що не братиме участь у другому сезону шоу “Холостячка”, незважаючи на те, що її про це просять телеглядачі. Можливо це пов’язано з тим, що серце телеведучої вже не вільно і подібне шоу їй просто не потрібно.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.