Без комплексів: Оля Полякова засвітила нижню білизну і показала, як збільшує бюст з допомогою поролону

Українська співачка Оля Полякова показала, як готується до виходу на сцену і обурила Мережу непристойною поведінкою.

Оля Полякова – одна з найяскравіших та найепатажніших співачок України, а останнім часом вона відрізняється своєю скандальністю. Незважаючи на недавній скандал з Тіною Кароль, після якого на Полякову полилося багато Хейта і критики в соціальних мережах, артистка продовжує ділитися зі своїми шанувальниками новими фотографіями і відео в своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Полякова опублікувала відео з гримерки, де показала, як готується до виступу на сцені. Полякова була в дуже відвертому концертному вбранні: в блискучому корсеті срібного кольору, з короною на голові і яскравим макіяжем з бордовою помадою на губах. Її концертне вбрання був настільки коротким, що коли Оля в один момент встала, то глядачі могли розглянути її нижню білизну. Верх корсета теж був дуже відкритим і підкреслював пишний бюст співачки. При цьому Оля не посоромилася і продемонструвала на відео, як вона робить свою декольте настільки пишним. Як виявилося, Полякова використовує спеціальні поролонові підкладки, щоб візуально збільшити свої форми. У відео Оля запропонувала передплатникам оцінити, як він виглядає краще – з підкладками або без.

Користувачі Мережі були обурені непристойною поведінкою Полякової. “Ви не метелик, а гусениця перетягнути”, “До сьогоднішнього дня була ідеальною … кращої …. розчарувала (шкода сірник витрачати, щоб спалити твої каракулі під назву автограф”, “Я ще таких божевільних не бачив”, “Кошмар “,” Навіщо так кричати “, – пишуть коментатори.

Коментарі під відео Полякової
Коментарі під відео Полякової

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.