Чарівна Віра Брежнєва без макіяжу і з распатланнимі волоссям показала як ходить будинку

Віра Брежнєва - співачка, актриса, екс-учасниця популярного гурту "Віа Гра ". Дівчина також веде свій Інстаграм-блог, на який підписані майже 12 мільйонів людей.

Віра Брежнєва – визнана красуня, символ жіночності та краси для багатьох чоловіків. Вона вважається однією з найкрасивіших жінок і України, і Росії. Її обранця Костянтину Меладзе дуже пощастило. Однак є одне “але ” – шанувальники бачать, як дівчина виглядає на публіці, але не бачать, як вона виглядає в домашній обстановці перед чоловіком.

Віра Брежнєва вирішила це виправити і показала домашнє Селфі без макіяжу крупним планом

На фото з Інстаграм Віри Брежнєвої видно, що воно без фільтрів, обличчя чисте, світле, тон рівний. Її брови акуратно покладені гелем, а сіро-блакитні очі яскраво виділяються на тлі густих вій. Волосся Віри скуйовджене, стирчать в різні боки. Мабуть, вона тільки прокинулася або просто не збиралася робити укладку.

З прикрас Брежнєва носить будинку невеликі сережки лучевідной форми і масивний ланцюг на шиї, імовірно, зі срібла (може бути, біле золото або біжутерія).

Нагадаємо, Віра Вікторівна Брежнєва (вона ж Кіперман – прізвище від попереднього чоловіка) – українська поп-співачка, актриса, телеведуча, колишня учасниця поп-групи «ВІА Гра». Також Віра – це посол доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу.

Її чоловік – продюсер і композитор Костянтин Меладзе, старший брат Валерія. Пара познайомилася, коли Костянтин ще був одружений, а молодша на 18 років Віра прийшла пробуватися солісткою в його групу. Він не встояв перед її красою, жіночністю і мудрістю. Зараз вони живуть разом, спільних дітей немає.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.