“Дівчата рулять!”: Настя Каменських в коротких шортах-трусах і футболці Потапа представила нову пісню

Спеціально до міжнародного жіночого дня українська співачка Настя Каменських представила нову запальну композицію "Дівчата рулять ".

Анонс своєї пісні і її частинку вона виклала у себе в Інстаграм, і опублікувала анімаційне фото, де співачка в коротких шортиках білого кольору і оверсайз футболці. На ногах у неї кросівки і білі високі шкарпетки. Із зачіскою Настя вирішила не морочитися і просто розпустила волосся.

“Цією піснею я хочу сказати всім дівчатам – ви круті! Ви неймовірні! Ви особливі! Ви красиві! Ви відривні і запальні! Наша з вами місія – йти по життю кайфуя, насолоджуватися кожним моментом. Робити світ прекрасним і яскравим. Наповнювати його різноманітними емоціями, бути щасливими! Любити і бути коханими “,

– почала свій опис до нової пісні дружина українського репера Олексія Потапенка.

Цікаво, але Настя досі ніяк не відреагувала на те, що її чоловік Потап поцілувався з колегою по сцені Тіною Кароль під час зйомок нового шоу на 1 + 1. Значить, мабуть, в даний момент співачка все-таки більше захоплена своєю прем’єрою пісні.

“Ми команда, де всі дівчата стоять горою за красу і стиль, а при собі у них завжди помада і панчохи. Ми стежимо за собою, розвиваємося, чи не концентруємося на проблемах і недоліках, а знаємо, що всі ми індивідуальні і жіночні. Знайте – girls rule! Нехай трек “Дівчата Рулят” перенесе вас в цей дивовижний світ дівчаток і відкриє в вас нові грані емоцій, думок і вражень! “,

– резюмувала Настя Каменських.

Також вона зазначила, що передзамовлення на її новий альбом «Червоне Вино» вже почався і вже в кінці цього весни всіх шанувальників чекає велика прем’єра.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.