Сергій Лазарєв розповів про свій перший раз: “Спочатку думав – це зовсім не моє … “

Зірка російської сцени Сергій Лазарєв зробив в Інстаграм-акаунті відвертий пост, де поділився з шанувальниками переживаннями після першого катання на сноуборді.

Він позував на фото в спеціальному костюмі для катань на гірськолижному курорті, а в руках тримав скейтборд. На очах у нього були спеціальні окуляри, а на голові – шолом. Геолокацію Сергій не поставив, але, судячи з красивим пейзажам на тлі, він відпочиває на якомусь елітному гірськолижному курорті. В описі до фото музикант і близький друг Ані Лорак розповів, які у нього враження після нових екстремальних занять.

“Сьогодні вперше в житті став на сноуборд! Чесно кажучи, завжди вважав, що відпочинок в горах зі снігом і лижамі- зовсім не моє. Але друзі запросили поїхати і я погодився за компанію. І скажу я вам, це кайф! Такі емоції! ні скільки не пошкодував! Сьогодні по початку звичайно нападають, але потім через 3 години роботи з інструктором, я освоїв сноуборд! І поїхав! Тепер будемо переходити на траси складніше “,

– написав Сергій Лазарєв, розповідаючи про свої емоції щодо перших серйозних екстремальних пригод в горах.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що популярний російський співак Сергій Лазарєв став переможцем нового сезону телепроекту “Танці з зірками “. Лазареву вдалося обійти навіть тих конкурентів, які мали більш значні навички до танців і краще розвинену гнучкість.

У недавньому інтерв’ю 37-річний артист зізнався, що його головним опонентом на шоу був блогер Дава, який є професійним бальником. Але, не дивлячись на різницю в підготовці, вокаліст вирішив боротися до кінця і показав свою перевагу.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.