“МастерШеф” і кулінар з гарячою кров’ю Ектор Хіменес Браво вперше показав свою маму: дуже миле фото

Зараз відомий український і міжнародний кулінар відпочиває в рідній Колумбії. Користуючись нагодою, він проводить більше часу з сім'єю.

Для багатьох шанувальників стало здивуванням, що Ектор Хіменес Браво вирішив вперше за довгий час показати публіці свою маму. Фанати без винятку помітили, що Ектор дуже схожий на свою маму, а мама виглядає дуже свіжо і молодо. Мабуть, колумбійське сонце позитивно впливає на зовнішній вигляд, шкіру і здоров’я. А ще – поруч океан.

“Пішов – одягнувся, як просили. Але прийшла і сказала, що на пляжі можна і в плавках. А до батьків треба прислухатися “,

– підписав Ектор свої нові фото з мамою.

На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму

На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму
На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму

В даний час 49-річний ресторатор і телезірка відпочиває на батьківщині в Колумбії. Він розмістив на своїй сторінці в Instagram нові фото в плавках на пляжі в Картахені, на одному з яких позував зі своєю мамою.

На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму
На пляжі в Колумбії Ектор Хіменес-Браво показав свою маму

Раніше Хіменес-Браво розповів, яким непростим виявився дальній переліт в Колумбію. Кілька років відомий шеф-кухар, ресторатор і телеведучий живе в Україні. Нещодавно він показав свій будинок під Києвом.

Цікаво, що будинок будували спеціально для Ектора по його індивідуальним вимогам.

Це нова система блокових будинків, яка дозволяє зробити максимально компактний, зручною і комфортний будинок з усіма умовами, і не витрачати на будівництво роки.

В Україні Ектор Хіменес Браво живе вже досить давно, тому вирішив все ж обзавестися тут своїми апартаментами.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.