49-річна дочка Пугачової Крістіна Орбакайте в обтягуючому плаття показала, що фігурка краще, ніж у мамі

Напередодні в своєму Інстаграм-акаунті співачка і дочка Примадонни Крістіна Орбакайте показала фото з заходу - національного відбору на Євробачення 2021. Виглядає супер!

“Вихід в люди)) Москва починає оживати! Філіп Кіркоров влаштував дуже гарну презентацію # евровіденіе2021 Дуже рада була всіх зустріти! Muah! “, – написала Крістіна Орбакайте в описі до своїх неповторним знімкам.

Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021

На захід Крістіна Орбакайте ретельно вбралася. У неї плаття глибокого блакитного кольору з відкритими плечима, виступаючим декольте і грайливим вирізом на спідниці для того, щоб виставляти ніжку.

Укладання у дочки Примадонни акуратна – накручені локони акуратно покладені на плечі. Макіяж вечірній, з акцентом на очі. Помада блискуча.

В руках маленький яскравий червоний клатч – під колір взуття, червоних туфель на шпильках.

Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021
Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021
Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021
Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021

Нагадаємо, напередодні російський поп-король Філіп Кіркоров зібрав весь російський шоу-бізнес на презентації кліпу на пісню Sugar співачки Наталії Гордієнко.

Судячи з відбору, вона їде на “Євробачення 2021 ” від Молдови, а Кіркоров її продюсує. Нову роботу молдавської артистки оцінили Лариса Долина, Лоліта, Крістіна Орбакайте, Регіна Тодоренко і Влад Топалов, Яна Рудковська і Євген Плющенко, Діма Білан, Zivert і багато інших.

Публіка сподівається, що Гордієнко принесе своїй країні перемогу і виведе молдавський шоу-бізнес на новий рівень.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.