Юрій Горбунов в “сімейках” показав, як сидить з сином, поки Катерина Осадча на роботі

Відомий телеведучий Юрій Горбунов в Інстаграм-акаунті показав, як вранці вихідного дня проводить час зі своїм сином Іваном.

На Селфі Юрій Горбунов позує у власній квартирі, сидячи на дивані. Поруч з ним за столом сидить його молодший син і малює. Хлопець не повернувся обличчям до камери. І це не просто так – адже батьки приховують його обличчя від публіки, не називаючи конкретної причини.

Якщо подивитися на обличчя хлопчика збоку, він дуже схожий на свого тата

У нього такий же профіль, форма носа, і такий же погляд. А ще Юрій і маленький Ваня схожі кольором волосся і навіть стрижкою.

Фанати помітили, що для фото телеведучий особливо не “марафет “. Він одягнув футболку і “сімейки “.

Нагадаємо, Українська телеведуча Катя Осадча часто позує перед камерою без макіяжу, адже не соромиться демонструвати натуральну красу. Нещодавно вона так розважалася на санках, а також показала як раділа снігу.

Катерина Осадча також опублікувала фото, на якому її чоловіка вдома проводять час. Наприклад, на фото її чоловік займається йогою онлайн, а син Ваня сидить поруч і грається в маленькі іграшкові машинки.

“Домашні замальовки, у @gorbunovyuriy онлайн йога, у Івана самий час для гри 🙂 # вихідний “, – зворушливо написала Катерина.

Ось що під її постом пишуть фоловерів:

  • Цікаві домашні заняття у вас
  • Це так нормально))). Саме в Такі моменти діти вібірають годину на гру
  • як це знайомо !!! У Юрія за замовчуванням бебі йога
  • Тата з килимка прогнали !?)

Шість дітей Алли Пугачової: чому вона показує публіці тільки трьох, а інших – приховує?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.