Ані Лорак ефектно змусила колишнього чоловіка Мурата пускати слину: одягла тісне боді і похвалилася фігурою

Відома співачка Ані Лорак підкорила користувачів мережі розкішним образом в облягаючому боді, яке підкреслює всі достоїнства її фігури.

Зараз артистка живе і працює в Росії, хоча кількість її українських шанувальників не зменшилася. Крім вибухових хітів і нових кліпів, Кароліна регулярно радує публіку свіжими фото в соцмережах.

На цей раз в Інстаграмі Ані Лорак з’явився її знімок в наряді з глибоким вирізом. У кадрі співачка позує в чорному боді і чорній накидці на плечах, з пишною укладкою і яскравим макіяжем, сама вона посміхається і тримає руки на поясі, підкреслюючи свою осину талію.

У підписі зірка привітала жіночу половину аудиторії з 8 березня, а коментатори у відповідь обсипали її компліментами:

  • “Такі дівчата, як ти, це зразок жіночності, краси, чарівності, гармонії”;
  • “Яка ж ви красива!”;
  • “Кароліночка, ви найпрекрасніша квітка!”;
  • “Ого! Занадто шикарна!”;
  • “Ви — еталон краси не тільки для чоловіків, але і для жінок”.

До речі, після розлучення з колишнім чоловіком Ані Лорак почала зустрічатися з музичним продюсером Єгором Глєбом, хоча їх спільні знімки давно не потрапляли в мережу. Більш того, на нещодавній вечірці Філіпа Кіркорова виконавиця з’явилася в компанії дочки Софії та її батька Мурата Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Незважаючи на те, на якій ноті вони розлучилися, Кароліна прийшла на захід під ручку з екс-чоловіком, спілкувалися вони теж дуже мило навіть на очах у величерної кількості папараці.

Треба сказати, що офіційних причин розставання з чоловіком зірка журналістам не називала, тому навколо їх сімейного розбрату ходить багато домислів. Що ж насправді підштовхнуло Ані Лорак на розлучення, дізнайтеся з наступного відео:

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.