З роками тільки покращала: як змінилася скандальна ревізорша Ольга Фреймут за 8 років?

Публіка знає телеведучу Ольгу Фреймут по ролі зухвалої і самовпевненою журналістки Нового каналу і "плюсів ", яка перевіряє сферу послуг.

Таку думку прив’язалася до неї після декількох сезонів шоу “Ревізор ” і “Інспектор Фреймут “, де Ольга разом зі своєю командою перевіряла заклади громадського харчування, ресторани, бари, супермаркети, готелі, школи, дитячі садки, і навіть пологові зали на предмет того, наскільки добре і якісно там надаються послуги.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Довгі роки, поки Ольга Фреймут була в кадрі, публіка бачила її стрункою, завжди впевненою в собі, і елегантно одягненою з голочки.

Звичайно, Ольга Фреймут дуже піклується про свій зовнішній вигляд, стилі, і не дозволяє собі фривольної позбавленою смаку одягу.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ми вирішили порівняти те, якою вона була на старті своєї приголомшливою кар’єри, і якою стала зараз.

Ви здивуєтеся, але змінилися лише деталі. Цілісний образ Фреймут – зухвалої, неприступною, жіночною, стриманою і дуже манірної залишився незмінним.

Що змінилося? Оля стала більш яскраво фарбується, надягати довші спідниці, і одяг з закритим декольте. Її зачіски стають все коротшими, а погляд більш мудрішими. Рухи і висловлювання телеведучої на публіці добре обдумані і зважені.

Раніше вона могла дозволити собі носити легкі, короткі і навіть мереживні сукні. А її довге волосся розвівалися за вітром (навіть в тій легендарній програмі “Підйом ” на Новому каналі з Сергієм Притулою та Олександром Педаном).

Як виглядала Оля Фреймут 8 років тому?

Минуло чимало часу, а 39-річна ведуча майже не змінилася. Якось вона зазначила, що жінки, красиві душею, не старіють – а стають “вінтажними “:

“Зморшки – це мудрість, нехай будуть. Я користуюся хорошими кремами, але ін’єкції не колю принципово. Моя ікона стилю – королева Єлизавета. Можете уявити собі дев’яностолітню королеву на балконі, яка махає рукою підданим, а обличчя у неї нерухоме від ботокса? Аристократи собі такого не можуть дозволити “.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.