Таюне опинилася в центрі уваги відразу декількох чоловіків, а Олега Винника поруч не видно: розлучення?

Бек-вокалістка і передбачувана дружина Олега Винника Таюне вийшла на сцену одна, де відразу ж прикувала до себе всі погляди.

Виконавець хіта “Ніно” є не тільки одним з найпопулярніших українських артистів, але ще і одним з найбільш скритних. Подробиці свого особистого життя зірка воліє тримати за зубами, хоча в останньому інтерв’ю він підкреслив, що спеціально нічого не приховує, а тільки лише спеціально не афішує.

Втім, це можна зрозуміти, враховуючи, що співак створив собі сценічний образ самотнього вовка, навколо якого сформувалася величезна армія прихильниць — таких же самотніх вовчиць.

Олег Винник
Олег Винник

Проте, широка публіка впевнена в тому, що таємною дружиною Олега Винника є Таїсія Сватко, вона ж Таюне. Коментувати ситуацію потенційне подружжя не поспішає, хоча в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що одружені вони вже досить давно — ще з часів навчання в музичному училищі. Імовірно, там пара і познайомилася.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Не можна не відзначити, що Таюне теж користується великою популярністю у чоловіків, як і Олег у жінок. Це підтверджує нове фото в одному з фанатських акаунтів співачки в Інстаграмі.

На опублікованому кадрі Сватко позує в пишній чорній сукні вище коліна в оточенні одразу двох кавалерів — музиканта Геннадія Вітера і шоумена Олександра Скічко. Примітно, що вони обидва не можуть відвести погляд від чарівної Таїсії, яка розпливлася в щасливій усмішці.

Де в цей момент був Винник, неясно, як неясно і те, що він про це думає, а ще більше цікавого з життя головного вовка країни і його вовчиць поза сценою дивіться в наступному відео:

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.