Українські зірки за 40, які прекрасно виглядають без макіяжу: Полякова, Могилевська, Ротару та інші

Природна краса вже давно стала мейнстрімом по всьому світу. Українські зірки теж, слідуючи цьому тренду, регулярно показують у соцмережах свої знімки без макіяжу.

Наша добірка – про справжніх українських красунь.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Маша часто публікує свої фото в соцмережах. Серед них зустрічаються зображення відомої телеведучої без косметики. Вона прекрасно виглядає, здається, що з роками вона все гарнішає і гарнішає.

У цьому може переконатися кожен з її передплатників, а їх у зірки 1,4 мільйона.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Останнім часом Оля часто в мережі викладає відео і фотографії, де вона без яскравого макіяжу. При цьому виглядає чудово. Зараз їй 37 років.

Вона регулярно робить косметичні процедури вдома і у фахівців і завдяки цьому вважається однією з найкрасивіших українських співачок.

Наталя Могилевська

Людина, якому підвладне час - чому не старіє Наталя Могилевська?
Людина, якому підвладне час – чому не старіє Наталя Могилевська?

Під час своєї поїздки до Індії Наталя часто ділилася з передплатниками надихаючими знімками. На них співачка позує без макіяжу і чудово виглядає – відпочила і затишною.

“Вітер у волоссі – ось мій стиль. Мені комфортна життя натуральна, природна, вільна “- підписала 45-річна зірка один зі знімків.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

На прохання передплатників 54-річна народна артистка України Ольга Сумська поділилася з передплатниками знімком, де видно її натуральна краса, тобто без косметики і фільтрів. Зазвичай ми звикли бачити актрису з шикарним макіяжем і красивими укладеним волоссям.

Софія Ротару

Софія Ротару сильно поправилася
Софія Ротару сильно поправилася

З фактом звернення до пластичних хірургів Софією Ротару не посперечаєшся. Її привабливий вигляд – максимальна робота над образом, адже зовнішність в будь-якому віці є переважною гарантією успіху. Без максимального накладення гриму співачку можна побачити, але не варто вірити багатьом знімкам в мережі, де за допомогою фотошопу, бажаючи викликати сенсацію, її фото виглядають просто моторошно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.