Грайлива Ольга Фреймут розстебнула сорочку і показала бюст: навчила етикету публікації фотографій

Скандальна ревізорша Ольга Фреймут з тих пір, як пішла з телевізора, почала активно розвивати свій Інстаграм-аккаунт. Зараз у неї майже 700 тисяч передплатників.

Вона приваблює свою аудиторію гарними фотографіями і гайдами з етикету. Зокрема, вона може розповісти як панночкам правильно з точки зору етикету є хліб, піднімати речі, які упустили, одягатися, вибирати одяг в магазинах і так далі.

Ревізорша Ольга Фреймут розповіла про основні правила етикету щодо фотографій

“Уникайте Селфі. Ну, якщо хіба ви не на Говерлі, і вас нікому сфотографувати. Чи не фотографуйтеся в церкві, під час вистави в театрі, на похоронах, в деяких музеях .. Не фотографуйтеся на місці аварії, або там, де людині погано . якщо ви в гостях, запитаєте, чи можна виставляти фото з чужого будинку. Також не фотографуйтеся, якщо ви на чиємусь тлі виглядаєте більш вигідно, а людина – пом’яте, подруга з подряпаним носом, або там, де ви виглядаєте багатше, а інша людина – бідно “,

– пише Ольга Фреймут.

Ревізорша виклала фото, де вона одягнена в джинси і розстебнуту сорочку однотонну. Цікаво, що Фреймут розстебнула верхній гудзик на сорочці, що робить досить рідко.

Відзначимо, 39-річна телеведуча Ольга Фреймут – мати трьох дітей. Знаменитість виховує 15-річну дочку Злату від британця Ніла Мітчелла, а також 4-річного сина Валерія і 3-річну дочку Євдокію від нинішнього чоловіка Володимира Локотко, з яким познайомилася, працюючи на телеканалі “Новий канал “.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.