Ігор Кондратюк в дитинстві: таким його не бачила навіть Оксана Марченко, а тільки найближчі (ФОТО)

Ігор Кондратюк зараз є одним з найбільш шанованих українських продюсерів, а свої перші гроші він заробив ще в дитинстві.

Публіка знає Кондратюка як ведучого шоу “Караоке на Майдані”, суддю талант-шоу “Х-Фактор” і “Україна має талант”, знавця з “Що? Де? Коли?”, також він продюсував Віталія Козловського, з яким їх співпраця завершилася бурхливим скандалом.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Не можна не відзначити і те, що Ігор Васильович має вчений ступінь кандидата біологічних наук, а почалося його захоплення точними науками ще в школі. Він любив фізику, географію, особливо астрономію, тоді ж і влаштувався на свою першу роботу, причому, будучи дитиною, герой статті не лінувався їздити в село з районного центру, де тоді жила їхня сім’я:

“У селі працював у дитячій бригаді для виконання різних нескладних робіт. Нас возили на прополку, перевертати пшеничні валки, збирати яблука в саду, розвантажувати комбікорм… А вже в старших класах я багато працював помічником комбайнера”.

Ігор Кондратюк в дитинстві
Ігор Кондратюк в дитинстві

В одному зі своїх інтерв’ю Кондратюк зізнався, що ще з дитинства не міг байдикувати. Не виключено, що саме це і допомогло йому стати одним з найбільш шанованих людей в українському шоу-бізнесі. До речі, вихованням Ігоря здебільшого займався дідусь, адже в семирічному віці у нього померла мама:

“У куток на гречку мене ніколи не ставили і навіть по дупі не давали. Ось брата і сестру пару разів “прихоплювали” за м’яке місце, а мене — ніколи!”.

Ігор Кондратюк в молодості
Ігор Кондратюк в молодості

Радість батьківства продюсер і сам встиг відчути тричі. Кондратюк вже давно одружений на жінці на ім’я Олександра, яка народила йому трьох дітей — дочку Поліну і синів Сергія та Данилу.

Сім'я Ігоря Кондратюка - зліва направо сини Данила і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна
Сім’я Ігоря Кондратюка — зліва направо сини Данило і Сергій, поруч з Сергієм його дівчина, в першому ряду дружина Олександра і дочка Поліна

Їхню родину без перебільшення можна назвати зразковою, адже діти ростуть не розпещеними при всіх можливостях батька, а в стосунках чоловіка і дружини абсолютно немає місця для ревнощів, навіть незважаючи на те що Ігор довгі роки працював пліч-о-пліч з карколомною Оксаною Марченко.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.